Otsitakse parimat naabrit

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Eesti Naabrivalve Järvamaa projektijuht Jüri Siim usub, et naabrivalvest hoiatavad sildid aitavad kurikaelu piirkonnast eemal hoida. Kui aga kedagi või midagi kahtlast sellegipoolest märgatakse, tasub haarata telefon ja sellest teada anda. .
MTÜ Eesti Naabrivalve Järvamaa projektijuht Jüri Siim usub, et naabrivalvest hoiatavad sildid aitavad kurikaelu piirkonnast eemal hoida. Kui aga kedagi või midagi kahtlast sellegipoolest märgatakse, tasub haarata telefon ja sellest teada anda. . Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja.

 Eesti Naabrivalve ja turvaettevõte G4S Eesti kutsuvad üles kõiki Eesti elanikke 5. maist 5. juunini osalema parima naabri konkursil.

Konkursi mõte on  tunnustada hoolivaid ja abivalmis naabreid ning kutsuda üles osalema kogukonna elus, edendades heanaaberlikke suhteid.

Kõik oma naabri(te)st lugu pidavad eestimaalased saavad esitada oma lemmiku(d) parima naabri konkursile, lisades selgitusse, mille eest  naabrimeest, -naist või -peret tunnustada. Naabrivalve ja G4S paluvad kirjutada kokkuvõtvalt oma naabri nendest omadustest ja tegudest, mis teevad temast parima naabri. Kasuks tulevad näited naabrite heast suhtumisest, tublidest tegudest ning värvikad juhtumid elust enesest.

Kandidaate saate esitada, kui täidate ankeedi MTÜ Eesti Naabrivalve kodulehel või saadate e-kirja aadressil info@naabrivalve.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles