Lõpetamata tööde tõttu Ajakeskuses piletit ei küsita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavalitsuse projektide koordinaator Enno Must ütles, et kuna on terve nimekiri asjadest, mis pole Ajakeskuseks renoveeritud Paide vallitornis veel täielikult valmis, otsustati, et ei eile ega täna sissepääsu eest lisa maksma ei pea ja festivali «Aegade tuuled» ajal pääseb torni festivali piletiga.

Esmaspäeval on vallitorn nagu enamik muidki muuseume kinni, kuid teisipäeval on see taas külastajatele avatud. Must andis mõista, et olenevalt tehtud tööde arvust võib tõenäoliselt ka siis odavamalt ajakeskust uudistama pääseda. «Seda, millise tasu eest peame veel arutama,» lausus Must.
Kuna ehituse valmimine võttis rohkem aega, pole Ajakeskuse sisekujundustööd kõik veel lõpetatud. Praegu on Ajakeskuse erinevatel korrustel mõningaid eksponaate, mis ei tööta veel täielikult, kaks korrust on sellised, kus tegemata töid rohkem.
Must avaldas lootust, et ühe-kahe nädala pärast on ka kõik sisetööd lõpule jõudnud. Siis pääseb ajakeskusesse Wittenstein Eesti ajaloojärkudega tutvuma kuus eurot maksva piletiga. Kuni aastavahetuse ja euro tulekuni tuleb kassas lunastada siiski 94kroonine pilet. Pensionärid ja rohkem kui 20-liikmelised rühmad pääsevad ajamasinaga rändama 78 krooni ehk viie euroga. Õpilased peavad lunastama selleks kolmeeurose ehk 47kroonise pileti, perepilet hakkab maksma 188 krooni ehk 12 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles