Korrusmaja elanikud panid prügikasti ketti

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Aastaid betoonalusel lahtiselt seisnud Türi-Alliku korrusmaja prügikast oli ühel hommikul kadunud, maja elanikud leidsid selle kergliiklusteelt ja panid ketiga puu külge kinni.

Türi-Allikul koertermajas elav Viia Jätsa sõnas, et tuli eile hommikul maja läheduses askeldavaid toonekurgi vaatama, kui märkas, et prügikasti pole enam omal kohal. «Aastaid on see meil siin tee ääres betoonplaadil lahtiselt seisnud, pole kellelegi ette jäänud ja nüüd äkki kadunud,» lausus ta.

Paide poole sõitnud sama maja elanik Jaak Jõesaar märkas paari kilomeetri kaugusel kergliiklusteel prügikasti. Lähemal uurimisel selgus, et ongi nende maja prügikast, ja nii Jõesaar selle sõiduauto järelkärul tagasi tõigi. «Eks ta poisikeste temp ole, vedasid pooltäis ratastega prügikasti endaga kaasa, tüdinesid seda mäest üles lükates ära ja sinna ta maha jäigi,» arutles Viia Jätsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles