Siidine pai emale valmis vahukoorest ja maasikaist

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kutsehariduskeskuse noored tõid ema vastuolulisust esile vahukooreste magustoitudega, millesse oli lisatud Kreeka jogurtit, šokolaadi, mett ja ohtralt maasikaid.

Järvamaa kutsehariduskeskuse kodumajanduse eriala kolmanda kursuse õppurid valmistasid täna emadele mõeldes vahukooremagustoite. Parima magustoidu oli teinud Maarja Oeselg. Kodumajanduse eriala õpetaja Marike Reedla sõnas, et maius eristus teistest nii välimuse kui ka maitse poolest. «Originaalse lähenemisena oli maius diagonaalselt poolitatud üksteisesse sulanduvate värvidega ja maitselt mõnusalt hapukas valdavalt magusate magustoitude seas,» ütles ta.

Maarja Oeselg täpsustas, et tegi maiust emale mõeldes ja kui pühapäevase emadepäeva proovitööd. «Me pole väga magusalembesed, nii eelistasin tervislikkust ja vahukoort kasutasin vaid maasikavahule,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles