Ajakeskuse avamine lükkus kuu aega edasi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnapea Kersti Sarapuu ja abilinnapea Kaido Ivask ajakeskuses Wittenstein.
Paide linnapea Kersti Sarapuu ja abilinnapea Kaido Ivask ajakeskuses Wittenstein. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kuigi veel reedel kinnitasid Paide linna juhid, et laupäeval avab Vallimäel uksed ajakeskus Wittenstein, pääsevad inimesed seda uudistama alles 1. novembrist.

Reede lõunaajal, kui isegi linnavalitsuse ametnikud olid Vallitorni töödele appi läinud, oli linnajuhtidel lootus jõuda ööga nii kaugele, et järgmisel päeval külastajad pooleliolevaid töid ei märkagi.
Laupäeva lõunaks saabus siiski tõehetk: kõiki korruseid avada ei saagi ja liiga palju töid on tegemata, mistõttu otsustasid linna juhid lubada Vallimäele festivalile «Aegade tuuled» tulnud inimesed torni tasuta.


Paide linnavalitsuse projektide koordinaator Enno Must ütles, et eile tuli vastu võtta otsus avada ajakeskus 1. novembrist, sest ühel ajal ehitada ja külalisi vastu võtta pole võimalik.


Natuke rohkem kui kuu aega on ajakeskuse Wittensteini uksed küll suletud, kuid Must kinnitas, et juba ennast kirja pannud rühmad pääsevad torni.


Must selgitas, et ajakeskuse sisustus on originaallooming, mitte masstoodang, mistõttu võtab probleemide lahendamine rohkem aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles