Türi linnasüdamesse tanklat ei ehitata

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Türi vallavolikogu otsustas eilsel istungil, et Türi kesklinn peab säilitama aedlinna ilme, mistõttu Olerexi tankla südalinna ei sobi.

Türi vallavalitsuse majandus- ja planeeringuosakonna juhataja Urmas Kupp selgitas, et detailplaneering on määranud, milline peaks kesklinn välja nägema, ning Olerexi soov sinna tanklat ehitada ja Järva tarbijate ühistu taotlus samasse kõrvale parklat rajada ei lähe plaanidega kokku. «Meie tahame Türil hoida aedlinna mainet,»  sõnas ta.

Kupp selgitas, et kui need kaks ettepanekut oleksid tegelikkuseks saanud, oleks kesklinna hulk parkimiskohti juurde ehitatud, kuid praegugi pole neist seal puudust.

Kupp märkis, et vallavalitsus on pakkunud Olerexile võimalust ehitada tankla südalinnast kaugemale, näiteks Paidesse suunduva tee äärde, kuid kütuseettevõtet see ei huvitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles