Kolledži direktor: Sulgemise uudis oli väga ootamatu

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Kikas
Timo Kikas Foto: AFP / Scanpix

Tartu Ülikooli Türi kolledži direktor Timo Kikas ütles, et nii nagu kõik teised, kuulis ka tema ja ülejäänud koolipere uudist kolledži kinnipanemise kohta täna esimest korda. «Sellest otsusest ei olnud varem kedagi teavitatud,» lausus ta.

Kikas sõnas, et kolledži õppekava on alati saanud väga positiivse hinnangu rahvusvahelistelt komiteedelt ja komisjonidelt. «Seega oligi sulgemise uudis ikkagi väga ootamatu,» ütles ta.

Kikas sõnas, et kooli on pidevalt arendatud ning mitmed olulised projektid on saanud rahastuse. «Selles suhtes oli eelmine õppeaasta väga positiivne ja ka selle aasta vastuvõtt,» sõnas ta. «Oleme ka kohapealset kompetentsi hakanud rohkem kasutama.»

Kikas märkis, et tänane otsus kolledž kinni panna on siiski rektoraadi seisukoht, aga sulgeda saab kooli vaid nõukogu otsusega ning seda veel ei ole.

Kikas ütles, et otsi kokku tõmbama ei hakata ning pühendutakse sellele, et õppetöö jätkuks nii nagu seni. «Loomulikult räägime sellest omavalitsuse ja ülikooli tasandil edasi ja arutame, millised teed on avatud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles