Nädalavahetusel koguneb Säreverre sadakond ratsutajat

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsavõistlus Säreveres
Ratsavõistlus Säreveres Foto: Silvi Lukjanov

Kahel päeval on Särevere ratsaväljakutel stardis paarsada võistluspaari, kes näitavad oskusi nii kooli- kui ka takistussõidus.

Järvamaa kutsehariduskeskuse karikavõistlustele kooli- ja takistussõidus ning Eesti ratsaspordiliidu kalenderplaani kuuluvale ratsavõistlustele on põllumajanduse õppe osakonna juhataja Külli Marrandi andmetel kogunemas paarsada võistluspaari üle Eesti. «Registreerimise põhjal on näha, et nädalavahetusel on ratsutajaid Säreverre tulemas suurematest klubidest  Viljandist, Tallinnast Tondilt ja Harjumaalt Niitväljalt. Koolisõitjaid paistab võrreldes eelmise aastaga tulevat vähem, takistussõidu kirjapanek kestab neljapäevani,» selgitas Marrandi.

Kool on ratsaspordivõistlusteks valmis, homsest algab võistlusplatside korrastus ja ülespanek. «Kõik vajaminev on olemas nii takistus- kui ka koolisõiduväljakutel, midagi juurde osta ega üle värvida pole tänavu vaja. Tuleb vaid hoiupaigast platsile vedada. Ka õpilased on  ratsavõistlusteks valmis. Kõik sujub,» ütles Marrandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles