IMELINE MUUTUMINE: vaata, milline paistab põlenud Sargvere korrusmaja ülelendajatele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

18. veebruaril põles Järvamaal Sargvere külas 24 korteriga elamu. Tänaseks päevaks on majal juba paar nädalat uus katus peal. 

Vaata piltidelt, milline oli hoone põlemise ajal, põlemise järgselt ja nüüd, uue katusega. Kuigi maja välisfassaad vajaks veel kohendamist, võib öelda, et hoone on teinud läbi täieliku muutuse. Eriti paistab see silma droonipiltidelt. 

Uudislõik Sargvere kortermajast on eestris tänaõhtuses "Suvereporteris".

Paide Valla majandusnõunik Helle Künsar on Järva Teatajale öelnud, et Sargvere maja põleng oli vallale üks aegade suurimaid katastroofe. Põleng mõjutas otseselt või kaudselt rohkem kui pooltsada korrusmaja elanikku. «Küla ja Paide valla seisukohalt on ülioluline, et need inimesed jääksid kodukanti,» rõhutas ta.

Kõik, kes soovivad nõu ja jõuga kaasa lüüa Sargvere kortermaja taastamises, võivad endast märku anda Paide vallavalitsusele. Telefoninumbrid leiab valla koduleheküljelt. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles