Koeru õpetajad ja õpilasid katsusid jõudu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Merili Nikkolo
Copy
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Koeru keskkool alustas õpetajate päeva tähistamist eile, mil meeleolukal võistlusel pistsid rinda õpilaste ja õpetajate kuueliikmelised võistkonnad.

Huvijuht Kirsika Ilmjärv lausus, et esimesel jõukatsumisel tuli vastama küsimustele, mis puudutasid filmi- ja kirjandusklassikat, moodi, poliitikat, geograafiat, muusikat ja teisi valdkondi. Lisaks oli paar sportlikku ülesannet: sopsu- ja kummikuvise.

Ilmjärv lisas, et ülesanded olid sellised, mis peaksid sobima nii õpilastele kui ka õpetajatele. Siiski võitsid mängu õpetajad 10:3.

Õpetajate võidukas meeskonnas lõid kaasa Siret Pärtel (pildil vasakult), Toomas Aan, Pille Eha ja Aili Alatsei, kes pildil sobitavad parajasti puslet kokku.

Pärast võistlust vahetus koolis võim. Sümboolse võtme sai direktor Tiit Kaldalt abiturient Sten Aan, kes täna täidab majas vastutusrikast direktori kohta. Ilmjärv lausus, et õpetajatel on vaba päev .

Märksõnad

Tagasi üles