Popkooripeol kõlab ka järvalaste lauluhääl

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: popkooripidu.ee

27. juunil toimub Tartus Popkooripidu ning neljandat korda teoks saaval ühislaulmisel osalevad sellelgi korral mitmed Järvamaa laulukollektiivid.

Kooride koordinaator Maris Peebo andis teada, et Tartu laululaval on seekord enam kui 300 Järvamaa lauljat ning nende juhendajad. Registreerunud on Koeru keskkooli lastekoor, Järva-Jaani gümnaasiumi lastekoor, Peetri-Vodja lastekoor, Paide ühisgümnaasiumi lastekoor ja segakoor, Laupa põhikooli lastekoor, Paide gümnaasiumi lastekoor, segakoor ja poistekoor, Albu põhikooli lastekoor, Türi ühisgümnaasiumi noortekoor, Türi poistekoor, Türi noortekoor TÜNK ja Albu segakoor Sink-Sale-Proo – kokku ca 320 inimest.

Kell 19 algaval Popkooripeo kontserdil kõlavad muuhulgas Eestit Eurovisioonil esindanud parimad laulud – osa neist originaalesitaja poolt ette kantuna, osa uudsetes ja huvitavates kooslustes. Näiteks saab kuulda Ivo Linna ja Tanja Mihhailova duetti, originaalis Inese poolt lauldud laulu "Iseendale" Anne Veski esituses jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles