Järvamaa lasteaiad pidasid spordipäeva

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Teisipäeval kogunesid maakonna lasteaia mudilased Valgehobusemäele viiendale spordipäevale, mille korraldas seekord Ahula lasteaed-algkool.
Ahula lasteaia-algkooli direktor Marika Tamtik ütles, et päikesepaisteline oli justkui tellitud selliseks võistluseks. Osalesid 20 võistkonda 18 lasteaiast.

Võistkonda kuulusid 5-6aastased lapsed, igas võistkonnas kuus last,» selgitas ta. «Tegime Valgehobusemäe eri punktides teatevõistlusi ja võistkondlikke mänge, nagu kotijooks, põrkepall, palliteade, pudelimäng, sillajooks, otsimismäng.»
Võistlused avas Albu valla maskott Summi, kes mängis laste rõõmuks nendega ka ühes punktis. «Lasteaiad jagunesid kolme võistkonna kaupa ja nii liikusid Summi märguande peale mööda Valgehobusemäge ühest punktist teise ning täitsid erinevaid ülesandeid,» selgitas Tamtik. «Iga etapi täitmise järel said võistkonnad võistluskaardile hobusekujulise templi – lõpuks pidi neid kõigil kuus kogunema.»
Pärast suurt pingutust oli autasustamine ja järgmise sügisspordipäeva korraldaja loosimine – selleks sai Türi-Alliku lasteaed. «Lasteaialaste võistlustel pole üht võitjat – auhindu saavad kõik osalejad, sest tähtis on osalemisrõõm,» ütles Tamtik. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles