Ministeerium: tegemist on erakorralise juhtumiga

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalministeerium
Sotsiaalministeerium Foto: Liis Treimann /Postimees

Sotsiaaministeerium kinnitas et abipalve Türgis raskelt haigestunud mehe ja tema pere abistamiseks esitas kohalik omavalitsus, kus pere elab.

Ministeeriumi meediasuhete nõunik Aleksandra Solntseva selgitas, et abipalve esitanud omavalitsus on väike ning sel puuduvad võimalused oma elaniku suuri ravikulusid katta. "Ministeerium omakorda saatis rahandusministeeriumile palve eraldada rahalised vahendid Vabariigi Valitsuse reservfondist. On arusaadav, et riik üritab teises riigis hätta sattunud inimest võimaluste piires aidata ja tegemist on siiski erakorralise juhtumiga," märkis Solntseva. 

Ministeeriumi kinnitusel kaaluvad nad iga inimese abiaplvet eraldi, arvestades kõiki asjaolusid, sealhulgas kindlustusfirma tehtud otsust ja ka inimese enda majanduslikke võimalusi. "Siin ei ole universaalseid lahendusi, kuna iga juhtum ongi sisult erinev. Otsuse langetab Vabariigi Valitsus lähiajal," lisas nõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles