Ajakeskusele otsitakse uut juhti

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnapea Kersti Sarapuu ja abilinnapea Kaido Ivask ajakeskuses Wittenstein.
Paide linnapea Kersti Sarapuu ja abilinnapea Kaido Ivask ajakeskuses Wittenstein. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavolikogu liige Janno Lehemets kirjutab oma blogis, et järgmisel neljapäeval otsustab Paide linnavolikogu sihtasutuse Ajakeskus Wittenstein asutamise.

Loodava sihtasutuse peamisteks ülesanneteks on näituste korraldamine, vallitorni ruumide ning laululava väljarentimine. Selle tööga peab Ajakeskus Wittenstein tulu teenima, millega kaetakse tööjõukulud.


Paide linn hakkab uuele sihtasutusele igal aastal eraldama 300 000 krooni (19 173 eurot), millega makstakse vallitorni kütte-, vee-, elektri- ja valvekulud. Haldusteenuseid hakatakse sisse ostma sihtasutuselt Paide Haldus.
Sihtasutust Ajakeskus Wittenstein hakkab juhtima üks juhatuse liige. Selle koha täitmiseks kuulutab linnavalitsus konkursi. Võitja alustab tööd pärast hoone avamist. Senini täidab juhatuse liikme kohuseid linnavalitsuse arendusnõunik Elena Sapp.


Paide linnavolikogu määrab uuele sihtasutusele kolme kuni viieliikmelise nõukogu, kelle tööd ei tasustata. Linnavolikogu fraktsioonid esitavad nõukogu liikmete kandidaadid järgmise nädala neljapäevaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles