Põhjakal tegutsesid kahvliahvid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Merit Männi
Copy

Täna toimus Põhjaka mõisa hoovil järjekordne Kahvliahvi kokakooli lustlik kogupere-häppening, mille raames avanes külastajatele erakordne võimalus restorani väliköögis tippkokkade kõrval kaasa hakkida.

«Avame Põhjakal kahvliahvikohviku, kus pakume oma perede lemmikuid Põhjakalt. Kel isu, saab kööki appi tulla! » ütles ürituse tutvustuseks Põhjaka mõisa kokk Ott Tomik.

Tomiku sõnul sisaldab menüü näiteks pannkooki kitsejuustukreemi ja peedipestoga, legendaarset rabarberi-piparmündi limonaadi ning metsikult head jäätisekokteili, kuhu marjadele lisaks peidetud mõisapõllu tervislikku rohekraami.

Tagasi üles