«Tagasi kooli» nädalal seisavad klassi ees tuntud inimesed

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Madis.
Karl Madis. Foto: Raivo Tiikma/"Postimees"

Täna algaval «Tagasi kooli» nädalal ootavad külalisõpetajaid tunde andma üle 300 kooli. Järvamaal on end kirja pannud neli keskkooli ja kaheksa põhikooli.

Koeru keskkoolis annab teiste seas täna tundi muusik Karl Madis, homme jalgpallitreener Karel Voolaid, ülehomme Riigikogu liige Tõnis Kõiv ja reedel spordiajakirjanik Anu Säärits, kes teeb korvpallitunni tüdrukutele, ja kunstiajaloolane Ants Hein. Paide gümnaasiumis tuleb homme tundi andma Webmedia juht Taavi Kotka.

Eelmiseks nädalaks oli Eestis end «Tagasi kooli» nädalale kirja pannud 425 külalisõpetajat.

Külalistundide teemadering on lai, käsitledes näiteks tarbijakäitumist, meediat, internetis levivaid ohtusid, keskkonnakorraldust, inimsuhteid, ettevõtlikkust ja vabatahtlikkust, rahvakultuuri, karjääri ning tervishoidu.
«Tagasi kooli» (www.tagasikooli.ee) on Eesti presidendi ja sihtasutuse Noored Kooli käivitatud algatus, mille eesmärk on tugevdada koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles