Uue liiklusskeemiga tuleb Mäos bussi oodata vihmas ja tuules

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segadused bussipeatustega peaks Mäos lõppema suvel, kui seal avatakse reisiterminal.
Segadused bussipeatustega peaks Mäos lõppema suvel, kui seal avatakse reisiterminal. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Mäos bussi oodata on praegu trööstitu: vana varjualusega bussipeatus on suletud, uues bussiterminalis on plats värskelt asfalteeritud, kuid see pole veel avatud, mistõttu peatuvad bussid ajutiselt parklas, kus pole aga varjualust.

Juba mitu kuud valitseb Mäos bussi ootavate inimeste seas segadus, sest vana varjualusega bussipeatusest sadakond meetrit pealinna poole parklasse rajati uus peatus.
Kui suvel väljus buss üks päev ühest ja teine päev teisest peatusest ning mõnikord jäi seisma koguni mõlemas, siis nüüd võtavad bussid inimesi peale üksnes parkimisplatsilt.

Reisijaid pahandab see, et uues peatuses pole varjualust, kuid vanasse ei julge nad tuule ja vihma varju ka minna, sest nii võivad bussist maha jääda.


Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektor Harri Lepamets ütles, et on probleemist teadlik ja otsib sellele lahendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles