Türi vallavalitsus annab välja kuus aumärki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino Aavasalu on Kihlis välja arendanud rahvusvahelistele nõuetele vastava motokrossikompleksi.
Heino Aavasalu on Kihlis välja arendanud rahvusvahelistele nõuetele vastava motokrossikompleksi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi vallavalitsus ostustas tänasel istungil välja anda kolm kuldset ja kolm hõbedast aumärki.


Türi vallale osutatud silmapaistvate teenete ning valla huvides pikaajalise tegutsemise eest saavad Türi valla kuldsed aumärgid Heino Aavasalu Kihli motokompleksi väljaarendamise ja motospordi edendamise eest, Viia Ivask Türi muusikakooli flöödieriala õpilaste tulemusrikka juhendamise ja flöödieriala õppesuuna väljaarendamise eest ning Anneli Kenk Türi valla ja Järvamaa mainekujundusliku tegevuse eest.
Hõbedased aumärgid saavad Evely Kaasiku heade sportlike saavutuste eest vabariiklikel ja rahvusvahelistel orienteerumisvõistlustel, Kerstin Laanemets heade tulemuste eest vabariiklikel ja rahvusvahelistel puhkpillikonkurssidel ning Liisa-Maria Marrandi heade tulemuste eest vabariiklikel ja rahvusvahelistel klaverikonkurssidel.
Aumärgid annab vallavalitsus üle laupäeval, valla 5. sünnipäeva kontsert-aktusel Türi kultuurimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles