Reformierakond toetab Koeru vallavanemat

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Tamm
Aldo Tamm Foto: Andrus Eesmaa

Värskelt Reformierakonna Koeru piirkonna juhiks valitud Toomas Tammik teatas, et kutsub vallavolikogu liikmeid üle olema isiklikust kasust või emotsioonidest ning lähtuma otsustamisel siiski Koeru valla üldistest huvidest.

"Vallavanemale ei saa süüks panna, et tal on oma arvamus ja ta seda volikogus avaldab," ütles Tammik. "Pigem võiks volikogus arutelusid ja mõttevahetusi rohkemgi olla."
"Reformierakonna jaoks on tähtis, et Koerus antakse head haridust. Meil on tublid õpetajad ja juba päris hea koolimaja, aga õpilasi mahub meie kooli rohkem. Vallavanem on Koerus gümnaasiumihariduse säilitamise nimel vägagi aktiivne olnud ning on juba seetõttu oma töö jätkamiseks toetust väärt," lausus Tammik.


Tammiku sõnul tuleks Koeru ehitada maadlusmaja ning sellega seoses saada juurde uusi spordihuvilisi õpilasi mujaltki Eestist. "Koeru vald areneb edasi, kui aktiivsed inimesed arengut veavad. Las nad siis teevad oma tööd," leidis Tammik.


Koeru vallavolikogu liikmetel on tekkinud rahulolematus vallavanema väljaütlemistega seoses maa kasutusvaldusse andmisega 30. septembri vallavolikogu istungil. Volikogu otsustas kolmandat korda anda vaidlusalune maatükk Järva Põllumajandusühistule, kõik varasemad korrad on kohtu poolt tühistatud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles