E-Piim saadab ligi poolsada suurperet tasuta kontserdile

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Peeter Langovits / Postimees

21. augustil Põltsamaa lossihoovis toimuvale ERSO, Maarja-Liis Ilusa ja Rein Rannapi suurele suvekontserdile kingib kodumaine piimatööstus E-Piim kõigile suurperedele tasuta piletid.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on kontserdi vastu väga suur huvi olnud – tänaseks on pileteid jagatud ligi viiekümnele perele, mis teeb kokku üle 200 inimese. “Suvised festivalid ja kontserdid nõuavad pere eelarvest üsna suure summa, eriti siis, kui soovitakse mõnda suursündmust kogu perega külastada,” rääkis Õunap ning lisas, et paraku hoitaksegi just seetõttu lasterikastes peredes selliste väljaminekute pealt sageli kokku. “Tänu E-Piimale saame meeldejääva muusikasündmuse kinkida kõigile suurperedele üle kogu Eesti. See on südantliigutav heategu, mis toob loodetavasti rõõmu nii suurte kui väikeste muusikasõprade argipäeva.”

Kontserdi avalöögiks on Rein Rannapi värske teose “Helisev Eesti” esiettekanne, lisaks tulevad esitusele tuntud isamaalised laulud Maarja-Liis Ilusa esituses ning kõlavad suurejoonelised ERSO sümfooniateosed dirigent Martin Sildose juhatamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles