Järvamaa orienteeruja rassib MMil

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Poopuu MMil lühirajal.
Priit Poopuu MMil lühirajal. Foto: Robert Urbanik

Tšehhis Liberecis 16.-22. augustil toimuvatel rattaorienteerumise maailmameistrivõistlustel kuulub esmakordselt Eesti koondisesse ka Järvamaa orienteerumislkubi JOKA orienteeruja Priit Poopuu.

Võistluste avapäeval sõideti lühiraja võistlus väga mägistel, vihmast libedatel ja füüsiliselt ülinõudlikel radadel. Meeste 11,4 km rajal tuli 102 mehe konkurentsis maailmameistriks venelane Anton Foliforov ajaga 58.16. Eesti meestest parimana saavutas Lauri Malsroos 16.koha. Priit Poopuu tulemuseks avadistantsil oli 68. koht, rääkis JOKA juht Paul Poopuu.

Järgmisel päeval olid rattaorienteerujad sprindivõistluse stardis, mis toimus linnatänavail ja parkides. Meeste 5,5 km ja 20 kontrollpunktiga rajal võidutses itaallane Luca Dallavalle ajaga 20.58. Pronksmedalivõidu tõi Eestisse tänavuse aasta Euroopa meister Lauri Malsroos , kes kaotas võitjale 20 sekundit. Priit Poopuu tegi tugeva ja tõusvas tempos sõidu ning saavutas 51. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles