Vallitorni uuel juhil peab silm särama

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakeskus Wittenstein
Ajakeskus Wittenstein Foto: Andrus Eesmaa /Järva Teataja

Paide linnavolikogu otsustas eilsel istungil luua sihtasutuse Ajakeskus Wittenstein, mis hakkab korraldama Vallitorni ja Vallimäe tegevust.

Paide linnapea Kersti Sarapuu ütles volikogule, et ajakeskusest peab kujunema maakonna üheks turismikeskuseks.


Sarapuu selgitas, et kuni sihtasutusele juhi leidmiseni täidab neid ülesandeid tasuta linnavalitsuse arendusnõunik Elena Sapp. Sarapuu loodab, et sihtasutuse juht on ametis uueks aastaks.


Volinikud palusid Sarapuul selgitada, milline peaks sihtasutuse juht olema. «Sära peab tal silmis olema. Ta peab tulema siia oma mõtetega ja tahtma tööd teha,» sõnas ta.


Sarapuu lisas, et töö nõuab pühendumust ja tema soovib, et uuel juhil oleks ajaloolisiteadmisi, kõrgharidus, juhikogemusi ja keelteoskust. «Teiste omavalitsustega tuleb koostööd teha,» märkis ta veel.


Sihtasutuse Ajakeskus Wittenstein nõukokku kuuluvad Janno Lehemets, Janno Viilup, Peeter Saldre, Kulno Klein ja Ants Hiiemaa. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles