Koeru vallavanemale järgmisel volikogul umbusaldust ei avaldata

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru vallavanem Aldo Tamm näitab ühte seinas olevat pragu, mida veel eelmisel aastal ei olnud. Ehitusspetsialistide ütlust mööda võib sellises olukorras sein püsida veel 30 aastat või kolm tundi.
Koeru vallavanem Aldo Tamm näitab ühte seinas olevat pragu, mida veel eelmisel aastal ei olnud. Ehitusspetsialistide ütlust mööda võib sellises olukorras sein püsida veel 30 aastat või kolm tundi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile õhtul oli Koeru vallavolikogu koalitsiooni koosolek, kus volikogu esimehe Himot Põldveri kinnitusel vallavanem Aldo Tamme umbusalduse teemat ei arutatud.

Põldver ütles, et volikogu istung on järgmisel neljapäeval ja praegu pole otsustatud, kas ja milllal koalitsioon enne seda koguneb. «Võimalik, et arutame küsimust kümme minutit enne volikogu algust,» lisas ta.


Põldver tunnistas, et kui koalitsioon peaks otsustama Tammele umbusaldust avaldada, siis järgmise nädala istungil see hääletusele ei lähe.


Samas loodab Põldver, et järgmine nädal saab vallavanema küsimus siiski selgeks. Ta rõhutas, et praegu pole otsustatud Tammele umbusaldust avaldada. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles