Türi kolledži saatus lähiajal ei selgu

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool.
Tartu Ülikool. Foto: Margus Ansu

Reedel kell 10 koguneb Tartu Ülikooli nõukogu, kelle käes on otsustusõigus, kas Türi kolledži töö viiakse Tartusse üle või mitte.

Tartu Ülikooli pressiesindaja Anneli Miljan teatas, et Türi kolledžist tuleb reedeses nõukogus juttu ainult niipalju, et võetakse teadmiseks Türi kolledži nõukogule saadetud kiri kolledži sulgemise kohta, aga mingeid otsuseid selle kohta vastu ei võeta.

«Kuigipalju tuleb kolledžist ilmselt juttu ka seoses uue vastuvõtueeskirjaga, aga ka see teema on nõukogu päevakorras ainult arutamiseks ja arvamuste ärakuulamiseks, mistõttu mingeid otsuseid selle kohta vastu võtma ei hakata. Vastuvõtueeskirja kinnitamine lükkub nõukogu novembri istungile,» kinnitas ta.


30. septembril teatas Tartu Ülikool, et Türi kolledži õppetöö viiakse üle Tartusse, sest Türil pole kooli tegevus jätkusuutlik. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles