Riik kutsub maakonnad appi

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna annavad riigikogu ees ametivande 13 riigikogu asendusliiget ja uue valitsuse liikmed. Riigihalduse minister Arto Aas.
Täna annavad riigikogu ees ametivande 13 riigikogu asendusliiget ja uue valitsuse liikmed. Riigihalduse minister Arto Aas. Foto: Sander Ilvest

Rahandusministeerium koostöös maavalitsustega viib läbi avalikke haldusreformi aruteluseminare kõigis maakondades. Seminaridelt saadud tagasisidet kasutakse haldusreformi läbiviimisel, lubab rahandusministeerium.

Rahandusministeeriumi teatel soovivad nad seminaridel jagada värskeimat infot kavandatava reformi kohta ja kutsuvad omavalitsuste, maakonnas tegutsevate kolmanda sektori ja ettevõtete esindajaid reformi teemadel aktiivselt kaasa mõtlema.

Riigihalduse minister Arto Aas selgitas, et nad on huvitatud kõigi arvamusest ja tagasisidest, mis aitaks haldusreformi ja seaduseelnõu ettevalmistamisel. "Oleme suve jooksul külastanud maakondi, kohtunud omavalitsusjuhtidega ja arutanud ekspertkomisjonis, kuid peame ka väga oluliseks teiste piirkondade aktiivsete inimeste ettepanekute kuulamist, et reformi parimal viisil teha,“ täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles