Kogutud õuntest jagub rohkematele loomadele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õunte kogumine loomaaiale Türil
Õunte kogumine loomaaiale Türil Foto: Silvi Lukjanov

Et nädalavahetusel kogus Saku õlletehas õunu rohkem kui Tallinna loomaaia asukad suudavad ära mugida, jagavad kampaania korraldajad neid teistelegi.

Saku õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm andis teada, et õunte kogumine Tallinna loomaaiale seitsmes Eesti linnas on selleks korras õnnelikult läbi. Õunu kogunes ligi 3000 kilogrammi. «Heade inimeste abiga saime tegelikult õunu rohkemgi kui loodetud ja Tallinna loomaaed saab vastu võtta, seetõttu viime osa õunu Toosikannu loomapargi asukatele – põtradele, metskitstele, punahirvedele –, et nemadki saaksid sügisandidega maiustada,» lausus ta.

Kogu Eestis osales  üritusel, kui lugeda juurde ka õunu toonud inimeste pereliikmed ja sõbrad, Ärmi andmetel paar tuhat inimest. «Türil ja Paides kogusime õunu tuhat kilogrammi, õunu tõi kahes linnas kokku pool tuhat inimest,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles