Spordi- ja tervisekeskuse nõukogu: Arvola esitatud faktid ei pea paika

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Ivask, Viktor Kasak ja Peeter Saldre (kolm neist pildil) ja Arvo Sarapuu otsustasid 2010. aasta 26. veebruaril peetud koosolekul jätta ASile Eviko arve tasumata.
Kaido Ivask, Viktor Kasak ja Peeter Saldre (kolm neist pildil) ja Arvo Sarapuu otsustasid 2010. aasta 26. veebruaril peetud koosolekul jätta ASile Eviko arve tasumata. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Sihtasutuse Paide spordi- ja tervisekeskuse juhatuse liige Jaan Arvola võib peagi jääda töökohata, sest on kahjustanud asutuse nõukogu hinnangul alusetute väidetega ettevõtte mainet.

Jaan Arvola saatis pühapäeva südaöösel Järva Teatajale kirja, kus avalikustas, et Paide linn on tema juhitavale sihtasutusele võlgu ligi kaks miljonit krooni, mistõttu on sihtasutus omakorda jäänud võlgu firmadele.

Eile hommikul kogunes Paide spordi- ja tervisekeskuse nõukogu. Arvolaga nõukogu liikmed vestelda ei saanud, sest too oli saatnud kell 7.41 nõukogu esimehele, Paide abilinnapeale Kaido Ivaskile meili, et on haige ja tööle ei tule.
Ivask ning nõukogu liikmed Peeter Saldre ja Viktor Kasak olid Arvola pöördumisest hämmingus ja kinnitasid, et tema esitatud faktid ei pea paika.
Nõukogu liikmed nimetasid seda kirja valeväidetega asutuse maine kahjustamiseks, mille eest võiks nõukogu juhatuse liikme tagasi kutsuda.

Kaido Ivask ja nõukogu liikmed kinnitasid, et eile hommikul polnud raamatupidamise andmete järgi linnavalitsus sihtasutusele mitte väidetavalt võlgu 1,9 miljonit krooni, vaid teenuste eest on maksmata 209 000 krooni.
Samuti ei pea nõukogu selgitusel paika Arvola väide, et firmad, kellele sihtasutus on võlgu jäänud, andsid võlad inkassofirmadele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles