Anna ja Mäeküla kiiruskaamerad sähvivad tihti

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruskaamera Mäekülas
Kiiruskaamera Mäekülas Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti teedel kiiruskaameratega tuvastatud rikkumistest ligi pooled pärinevad Libatses ja Rannus asuvatest kahes suunas kiirust mõõtvatest uutest kaameratest, teatas politsei- ja piirivalveamet (PPA). Järvamaal jäävad kihutajad kaamerate ette kõige tihedamini Annas ja Mäekülas.

"Septembris saadetud 10 625 trahviteatest ligi pooled koostati Libatse ja Rannu kaamerate tuvastatud rikkumiste kohta," ütles PPA liiklusmenetlusteenistuse vanem Toomas Kaarepere neljapäeval BNS-le. Rannus mõõdeti ligi 2900 ja Libatses üle 1500 rikkumise, mõlemas mõõtekabiinis mõõdetakse sõidukite kiirusi mõlemas suunas, lisas Kaarepere.

Koos Vääna-Jõesuu kaameraga, mis registreeris ligi 600 kiiruseületamist ja Anna kaameraga, mis tuvastas üle 500 rikkumise, andsid need neli kaamerat üle poole kõigist septembri kiirusrikkumistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles