Paide spordi- ja tervisekeskuse nõukogu lasi Jaan Arvola lahti

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Arvola
Jaan Arvola Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Paide spordi- ja tervisekeskuse nõukogu kutsus alates tänasest Jaan Arvola tagasi sihtasutuse juhatuse liikme kohalt ja lõpetas temaga juhatuse liikme lepingu enne tähtaega.

Nõukogu esimehe Kaido Ivaski selgitusel on nõukogu hinnangul Arvola kahjustanud sihtasutuse mainet, varjates nõukogu eest olulist infot sihtasutuse majandusseisu, esitatud nõuete ja sõlmitud tehingute kohta, samas on ta jaganud meediale omal käel väärat ja moonutatud teavet.


«Nagu selgub raamatupidamisdokumentide põhjal, on Arvola ületanud tehinguid sõlmides oma volitusi ja kinnitatud eelarvet, mis annab aluse kahtluseks sihtasutusele varalise kahju tekkitamises. Kirjeldatud tegevuse tulemusel on Arvola kaotanud nõukogu usalduse, mis muutis võimatuks tema jätkamise sihtasutuse juhatajana,» on kirjas nõukogu pressiteates.


Ivask kirjutab, et Arvola keeldus 1. novembril tulema nõukogu koosolekule, viidates haigusele. Samas ei takistanud haigus Arvolat tegutsemast sihtasutuse huvide vastu ja koostamast meediale läkitatavaid tekste. Seetõttu polnud sihtasutuse nõukogul võimalik kuulata Arvola selgitusi tekkinud olukorrale.


Nõukogu määras Paide spordi- ja tervisekeskuse juhatuse liikmeks Paide linnavalitsuse arendusnõuniku Elena Sapi. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles