Akna- ja uksetootja osaleb Norra suurimal ehitusmessil

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaamas tutvustab oma toodangut Konesko ja Viking Window.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Tallinna lennujaamas tutvustab oma toodangut Konesko ja Viking Window. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) osaleb koos 17 Eesti ettevõttega Norra ehitussektori olulisimal messil Bygg Reis Deg 2015, mis toimub14. – 17. oktoobrini Lillestromis. Oma toodanguga on messil väljas ka Viking Window AS.

Bygg Reis Deg on kord kahe aasta jooksul toimuv rahvusvaheline mess, kus pakutakse lahendusi hoonete, kodude ja muude ehitiste jaoks. Valikus on lahendused alates materjalidest kuni energeetika ja kinnisvaraarenduseni.

EAS korraldab Bygg Reis Deg messil riiklikku ühisstendi esimest korda. Eesti ühisstendi projektijuhi  Aleksandra Sõsuni hinnangul on huvi messil osalemise vastu väga suur ning lõplik valik tehti kolmekümne kandideerinud ettevõtte seast. „Just selle messi lisamine Eesti ühisstendide nimekirja tundus loogilise valikuna, sest ehitussektor on tõusujoones nii Eesti kui ka Norra poolt vaadatuna. Huvi ehitussektori vastu on suur, sest norrakad ehitavad hetkel palju ja seetõttu pakub mess Eesti ettevõtetele hulga potentsiaalseid koostöövõimalusi,“ selgitas Sõsun. Ta lisas, et mess on suunatud professionaalidele ja kohal on otsustajad ehitussektorist – arhitektid, arendajad, ehitajad, tootjad jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles