Türi koolide juhid võivad selguda järgmisel nädalal

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1924. aastal valminud koolimaja jääb järgmise aasta septembrist tühjaks.
1924. aastal valminud koolimaja jääb järgmise aasta septembrist tühjaks. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Sel nädalal olid Türil loodavate koolide juhiks kandideerijatel vestlusvoorud. Esmaspäeval kuulas konkursikomisjon seitset kandidaati, kes tahavad saada põhikooli direktoriks, eile käis komisjoni ees kaheksa inimest, kes soovivad saada ühisgümnaasiumi direktoriks.

Konkursikomisjoni esimees Toomas Šadeiko lausus, et nüüd hakkab komisjon nõu pidama, kes sobiks nendele ametikohtadele.
Komisjon koguneb järgmise nädala esimeses pooles, Šadeiko avaldas lootust, et nimed on selged järgmise nädala keskel.

Kas vestlusvoorude põhjal eristusid kandidaatidest ka tugevamad, ei tahtnud Šadeiko kommenteerida. «Eks komisjoni liikmetele hakkavad eelistused tekkima, aga siiamaani andsime kõikidele kandidaatidele, kes vastasid nõuetele, võimaluse esineda ja oma visiooni esitada,» selgitas ta.
Lisaks Šadeikole kuuluvad konkursikomisjoni vallavanem Aivo Prüssel, abivallavanem Vahur Salom, haridusspetsialist haridus- ja kultuuriosakonna juhataja ülesannetes Külle Viks, personalispetsialist Maire Pettai, lastevanemate esindajad Maie Roos ja Marianna Metsla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles