Türi vald selgitab välja parima küla

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rändauhind Küla valgus
Rändauhind Küla valgus Foto: Internet

Alates 6. novembrist ootab türi vald ettepanekuid Aasta küla kandidaatide osas, ettepanekute esitamise viimane tähtaeg on 20. november.

Konkursi eesmärgiks on tutvustada ja populariseerida Türi valla külade ja alevike kodanikualgatuslikku tegevust ning tunnustada ja ergutada aktiivse kogukonnaga külasid. Konkursiga selgitatakse välja jooksval aastal aktiivse tegevusega silma paistnud Türi valla küla, mille elanikud on väljapaistvalt tegutsenud selle  arendamisel ja külaelu edendamisel. Arvesse võetakse ka külakogukonna positiivset arengut, omavahelist koostööd, küla heakorda ning külaelanike aktiivsust kultuuri- ja spordiürituste organiseerimisel, üritustel osalemisel ja oma küla tutvustamisel.

Ettepanekuid nimetuse määramiseks võivad teha kõik isikud, asutused ja ühendused. Konkursi võitja ja nimetuse määramise otsustab Türi vallavalitsus korraldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles