Selver aitab haiglale monitori soetada

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa haigla DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalal startis juba kolmeteistkümnendat heategevusprojekt ’’Koos on kergem’’, mille abil saavad haiglad oma laste- ja sünnitusosakondadesse muretseda aparatuuri ja inventari. Heategevusraha kogutakse igas Selveris oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale.

Annetuste teel kogutud raha eest on Järvamaa haiglal kavas muretseda patsiendi jälgimise monitor. Abivajavaid lapsi saab toetada iga Selverist tehtud ostu, sentide ja eurode annetuskarpidesse jätmise ja kampaaniatoodete ostmisega. Möödunud aastal koguti heategevusprojektiga 16 haigla laste- ja sünnitusosakondade heaolu parandamiseks rekordilised 104 000 eurot.

„Nagu eelnevate aastate kogemus on näidanud, külastab Selverit palju helde käega inimesi ja nii kogunebki väikeste heategude summana Eesti ulatuses väga suur annetus kõige pisematele abivajajatele. Suur tänu kõigile headele inimestele!“ ütles Selveri keti juht Kristi Lomp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles