Paide vald kavandab uut kooli

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile liivakastis mänginud Tarbja lasteaia-algkooli mudilased ei pruugi järgmisel aastal arugi saada, et loodud on uus asutus, sest nende igapäevaelu see ei mõjuta.
Eile liivakastis mänginud Tarbja lasteaia-algkooli mudilased ei pruugi järgmisel aastal arugi saada, et loodud on uus asutus, sest nende igapäevaelu see ei mõjuta. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Järgmisel sügisel võib Paide vallas olla seniste lasteaedade-algkoolide asemel üks kahe õppekohaga haridusasutus ja Tarbja lastele tuleb üks klass juurde.

Paide abivallavanem Margit Piho selgitas, et otsust kahes õppekohas tegutseva lasteaia-kooli loomise kohta pole volikogu veel teinud, kuid see hetk jõuab kätte järgmisel istungil.


Piho märkis, et kuigi ei saa ette öelda, mida volikogu arvab, on uue kooli moodustamisele oma toetuse andnud haridus- ja kultuurikomisjon ning sotsiaalkomisjon.
Praegu tegutseb Paide vallas lasteaed-algkool nii Tarbjal kui Sargveres.

Paide vallavanem Veljo Tammik lausus, et põhimõtteliselt saab jätkata ka nii nagu praegu, kuid pole mõttekas, seda just juhtimise seisukohast.

TEAVE
PAIDE VALLA HARIDUSASUTUSED
Sargvere lasteaed-algkool (kuueklassiline)
Õpilasi 17
Lasteaias lapsi 11

Tarbja lasteaed-algkool (viieklassiline)
Õpilasi 30
Lasteaias lapsi 35

Allikas: Paide vallavalitsus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles