Järva Teataja jätkab uue peatoimetaja juhtimisel

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Reinberg
Tiit Reinberg Foto: Järva Teataja

Tänasest alustab Järva Teataja peatoimetajana tööd Tiit Reinberg.

Viimased 12 aastat Järva Teataja peatoimetaja asetäitja olnud Reinberg alustas Järvamaa lehes reporterina juba 1997. aastal. Teda võib kahtluseta nimetada maakonna kõige informeeritumaks ajakirjanikuks ja ilmselt ka üheks kõige informeeritumaks inimeseks Järvamaal üldse. Nii maakonna arvamusliidrite hulgas kui ka toimetuses on Tiidul suur usaldusväärsus. Teate tema peatoimetajaks nimetamisest võtsid toimetuse töötajad neljapäevasel koosolekul vastu väga hästi.

Uus peatoimetaja ei kavatse toimetuses muutusi teha, vaid keskenduda seniste tugevate külgede arendusele. “Järva Teataja on silma paistnud selle poolest, et ajakirjanikel on lai suhtlusvõrgustik lihtsate inimeste seas. Nad elavad väikestes Järvamaa külades ja seetõttu saame kirjutada huvitavatest juhtumitest, mis muidu jääksid kindlasti tähelepanuta,” ütles ta. Samas lubab Tiit Reinberg, et Järva Teataja ei kaota oma teravust maakonnale oluliste teemade kajastamisel, mis pälvivad tähelepanu ka üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles