Õhuvaadet öisest Paidest näeb suurelt ekraanilt

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus tänavavalgustus
Uus tänavavalgustus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna on Paide kultuurikeskuses ees linna tänavavalgustusprojekti lõpetus. Sel puhul näeb suurelt leedekraanilt ka droonivideot öisest Paidest.

Kõik huvilised on oodatud Paide kultuurikeskuse ette kell 16.45, tulijatele pakutakse sooja teed ja kringlit.

Paide Halduse juhatuse liige ja linnapoolne projektijuht Andrus Tull ütles, et publikule näitamiseks on valminud ka droonivideo öisest Paidest. "Filmi näitame suurelt leedekraanilt," lubas ta.

Samuti on Tull valmis huvilistele näitama, kuidas uus valgustisüsteem töötab. "Plaanin Lembitu pargis näidata, kuidas lambid töötavad ning kuidas on neid võimalik juhtida," lausus ta.

Paide tänavavalgustusprojekti kogumaksumus on ligi 2,1 miljonit eurot, millest 90 protsenti tuli keskkonnainvesteeringute keskuse kaudu Austria ja Eesti riigi vahelisest CO2 kvoodimüügi tulust. Ülejäänud osa projekti kuludest tasus Paide linn. Projekti aitasid ellu viia ka majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning keskkonnaministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles