Ettevõtjate tunnusmeene sepis asendus kellaga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eilsel maakonna parimate tunnustusüritusel ulatas Järva maavanem Alo Aasma parimatele tunnusmeenena kella, millel on puu kui Järvamaa uus sümbol.

Aasma sõnas, et ettevõtjatele koos tänukirjaga kingitud meene on seekord kell, millega sümboliseerida  tehtud töö mõju ja ulatust. «Seda, et tulla maakonna parimaks ettevõtteks või kogukonna sõbraks ei saa mõõta ainult rahas ega  Exceli tabeli numbrites. Aeg on see, mis toob tõe kõige ausamalt esile,» lausus ta.

Nii otsustati aastaid maavanema tänukirjaga kaasnenud sepis tänavu asendada kellaga, millele on kirjutatud ettevõtte nimi. Kas kellaga tunnustatakse ka järgmisi parimaid  ettevõtteid ja turismiarendajaid, seda ei tahtnud Aasma kinnitada. «Kell võib olla üks variantidest, kuid elu on muutuses ja las olla auhindki. Võibolla tuleb järgmisel aastal savist ja traadist kolmemõõtmeline puu motiiv või miks mitte mingi täiesti uus meene 3D-printerist meie innovaatilistelt ettevõtjatelt,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles