Linn innustab jõulumeeleolu looma

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Paide linnavalitsus korraldab üle mitme aasta taas konkurssi, et innustada linnaelanikke kaunistama jõulude ajaks oma koduaedu, -aknaid või looma jõulumeeleolu oma töökohas, et tuua aasta kõige pimedamal ajal linnapilti rohkem valgust ja ilu.

"Paide linn panustab sel aastal ka ise rohkem jõuluvalgustusse, et linn oleks kaunim ning pakuks palju positiivseid emotsioone. Ootan kõiki konkursil kaasa lööma, et Paide linnas tekiks rohkem jõulumeeleolu! Samas tänan juba ette kõiki neid, kes meie üleskutsest kinni haaravad ja sellesse panustavad," kõneles linnapea Siret Pihelgas.

Jõulukaunistuste konkursil jagatakse tunnustust neljas kategoorias: vaateaknad, pereelamud, rida- ja korterelamud, asutused. Hinnatakse eelkõige kogu kujunduse terviklikkust, avalikkusele (tänavaruumi) suunatust, maitsekust ja uudsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles