Suveniirikonkurss vau-efekti ei pakkunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveniirid
Suveniirid Foto: Lauri Kulpsoo

Järvamaa arenduskeskuse konkurss «Järvamaa suveniir 2010» pidi mitmekesistama maakonda tutvustavate ja piirkonna mainet kujundavate suveniiride valikut.

Et konkursi tingimustele vastavaid, soodsa hinnaga praktilisi meeneid võistlustööde hulgas ei leidunud, jäid esimese, teise ja kolmanda koha rahapreemiad välja andmata.
Tööde autoritest tahtis komisjon kolme paremat siiski tunnustada. Kaheksast võistlustööst sai komisjoni liikmetelt kõrgeimad punktid ja näitusekülastajatelt enim hääli Regio Järvamaa lauamäng. Auhinnaks saab Regio kollektiiv veeta päeva Koigi mõisas.


Komisjon tunnustas ka Ene Kuldret Paide vöökirjaga järjehoidja Puntsel (pildil) eest ja Juhan Soometsa paberist Järvamaa mõisate eest.
Ene Kuldre saab Albu vallalt kaks piletit suveetendusele, Juhan Soomets Sämmi Grillilt õhtusöögi kahele. Auhinnad annab arenduskeskus kätte täna Järvamaa visioonikonverentsil Türi kultuurimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles