Tublid doonorid saavad teatripileti

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doonoripäev Paides
Doonoripäev Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus korraldab 1. ja 2. detsembril Paides ürituse „Eesti süda kingib elu", kuhu on järvalased oodatud verd loovutama.

Jõulukuul doonoripäeval ootab vereloovutajaid   rikkalikum meenelaud ja tuleb õnneloos, mille peaauhind on Tallinki päevane ristlussõit  Helsingisse. Näitleja Jan Uuspõld paneb välja 30 piletit 5. detsembril kultuurikeskuses etenduvale jõuluetendusele „Päkapikk" ning meeleolukaid auhindu ja üllatusi on veelgi.

Verekeskuse arendusjuhi Ülo Lombi selgitusel on üritus ellu kutsutud selleks, et omavalitsuste kaudu rohkem doonorlusele tähelepanu tõmmata ja doonoreid väärtustada. „Oleme katseprojektiga alustanud Eestimaa südamest Paidest, sest linn on oma nimele vääriliselt juba aastaid doonorlust väärtustanud ning meid igati toetanud," lausus Lomp. "Samuti on järvalased väga usinad doonorid, kes on alati nii meie doonoripäevi kui ka suviseid doonoritelke rohkearvuliselt väisanud ja verd loovutades head teinud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles