Vabatahtlike valikul läks vaidluseks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa jalgrattamuuseum, üks eelmise aasta kodanikualgatuse konkursil tunnustatutest.
ANDRUS KOPLISTE,  JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Väätsa jalgrattamuuseum, üks eelmise aasta kodanikualgatuse konkursil tunnustatutest. ANDRUS KOPLISTE, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Järvamaa arenduskeskuse korraldatud kodanikualgatuse parimate konkursil selgus hindajate üksmeeles vaid parim hea algatus, lahkarvamusi esines ja selgitusi läks tarvis nii aasta vabatahtliku kui ka mittetulundusühingu puhul.

Järvamaa arenduskeskusele saabus tänavu 20 kandidaati parimate nimetamiseks hea algatuse, aasta vabatahtliku ja tublima mittetulundusühingu kategoorias.

Teisipäeval kogunenud viieliikmelisel komisjonil tuli parimad välja sõeluda ankeetidesse kirjapandu põhjal, mis  žürii esimehe ja Järvamaa arenduskeskuse juhataja Katrin Puusepa ütlust mööda osutus  oodatust raskemaks.  «Kui nelja hea algatuse kandidaadi seast jõudsid žürii liikmed kiiresti üksmeelele ühe esiletõstmises, siis kaheksa vabatahtliku ja kaheksa mittetulundusühingu seast parima selgitus kujunes vaidlusterohkeks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles