Järvamaa maamajanduse õpilane ja õpetaja pälvivad tunnustust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Vilu
Vello Vilu Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) parima maamajanduseriala õpilase aunimetuse saavad tänavu Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajanduseriala õpilane Sirli Põldaru ning Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli põllumajanduseriala õpilane Krista Tõnuri.

Parima maamajanduseriala õpetaja aunimetuse pälvib Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajanduse mehhaniseerimise eriala õpetaja Vello Vilu.
Aunimetused parimatele annab kätte põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ning MESi juhatus Eesti põllumajandus-kaubanduskoja lõikuspeol täna Mooste folgikojas.
MES ja põllumajandusministeerium valivad aunimetuse saajaid 1998. aastast. MESi juhatuse liige Thea Kaurla selgitas, et õpilaste puhul arvestavad nad nii keskmist hinnet kui ka ettevõttepraktika hea tagasisidet ja osalemist kutsevõistlustel.
Parima õpetaja valimise juures on muu hulgas oluline, et õpetaja oleks avaldanud ainepublikatsioone ja osalenud õppematerjalide koostamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles