Vaata, milline tuleb kutsehariduskeskuse uus õpilaskodu

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paide õpilaskodu ja õppeköök-söökla projekteerimine on lõppjärgus ning nende käigus on valminud uue hoone 3D vaated.

Projektijuht Asta Reinla sõnas, et on võimalus, et projektis tehakse veel mõningaid muutuseid. «Kuid ma ise arvan, et neid ei tule enam,» sõnas ta.
Reinla lausus, et maja peaks valmis olema järgmise aasta lõpuks. Selle ehitamisele ja õpilaskodu sisustamiseks kulub ligi 70 miljonit krooni, millest ligi 57,9 miljonit tuleb Euroopa Regionaalfondist ja 11,6 miljonit Eesti riigilt.
Hoone on planeeritud neljakorruselisena, esimesele korrusele ehitatakse söökla – õppeköök ja õpikeskus, ülejäänud korrustele tuleb õpilaskodu.

Söökla-õppeköögi blokis sisalduvad 100-kohaline söökla ning toitlustuse õppemoodulite läbiviimiseks vajalikud ruumid, toiduainete laod ning õpilaste ja töötajate riietus ja olmeruumid, õpikeskuses asub kooli raamatukogu koos lugemissaali ja arvutitega varustatud ruumiga iseseisva töö tegemiseks.
Õpikeskuse pinnaks on kavandatud 288 ruutmeetrit, õpikeskuses asub kooli raamatukogu koos lugemissaali ja arvutitega varustatud ruumiga iseseisva töö tegemiseks.

Õpilaskodu on planeeritud 220 õppijale.
Õpilaskodu toad on kahekohalised ja kahe toa peale on kööginurk ja sansõlm. Igale korrusele on planeeritud puhkeruum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles