70 kauplejaga koolilaadal oli tunglemist

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi põhikooli võimlas peetud jõululaadal oli kauplejaid ja ostlejaid sedavõrd palju, et tipphetkel tuli järgida lausa rahva liikumissuunda.

Kooli huvijuht Merit Puna sõnas, et pika traditsiooniga õpilaste jõululaat on rahva seas väga populaarne. Sellele koguneb kohe sedavõrd rahvast, et tipphetkel läheb võimlas lausa tunglemiseks ja liikumisel tuleb järgida rahvavoolu liikumist. „Õpilased müüvad ju head ja paremat nii kohe põske pista kui ka käsitööesemeid ja kõike seda veel väga õpilassõbralike hindadega,“ teatas Puna.

Jõululaadale kinkekotte ostma tulnud õpetaja Pille Ellandi, pidi tänavu pettuma. „Eelmisel aastal ostsin ühtede toredate õpilaste käest õmmeldud riidest kinkekotte. Olid väga ilusad ja hea hinnaga. Tänavu käisin neid lausa otsimas, kuid ei leidnudki. Olin kohe pettunud,“ tunnistas ta.  See eest leidis Ellandi korvitäie uusi asju, mida osta nii kohe maiustamiseks kui ka jõulukinkideks. „Need kodukootud sokid sain paar eurot eest. Kus sa saad jätta ostmata, kui on veel kellele kinkida,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles