Öine bingo viis edetabelis kõrgele kohale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Öine bingo" esitlus Sinilinnu klubis.
"Öine bingo" esitlus Sinilinnu klubis. Foto: Merit Männi/Järva Teataja

ERRi kultuuriportaal pani kokku TOP 50, järjestades käesoleval aastal nii kodu- kui välismaal ilmunud muusikaalbumid. Paide kollektiiv Ans. Andur jõudis oma albumiga "Öine bingo" tabelis teisele kohale.
 

"Paide mees-poiste huumoriväli on aga kui võssakasvanud tihnik, kust tuleb ise ragistades kaunimate väljadeni jõuda. Iroonia pole neil mürgine, vaid sõbralikult õlale koputav ja kõrvaltvaatajalikult pehme. Kergelt keel-põses moment on aga andurite tunnusjoon olnud läbi aegade ja tegelikult hea meel on kuulda, et koosseisu iseloom on ilmselt vanuse tõttu juba sisenenud sfääri, kus maskikesed on mitte küll dramaatiliselt eemaldatud, aga lükatud vähemalt kuklasse. Bändi esivokalistide; Tursa ja Foto vokaalid on senikuuldust pisitasa aina usutavamaks kujunemas - kadumas on koolisaali amatöör-romantika ja maamehised tammumised," kirjutas muusikakriitik Erkki Tero.

28. kohale platseerus Paidest pärit helilooja Arvo Pärdi lastelaulude plaat "Lapsepõlve lood".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles