Järvamaal, Tallinna-Tartu maantee ääres asuv Põhjaka mõis keskendub uue aasta alguses tipprestorani kvaliteedis kulinaariatööstuse arendamisele.
Tellijale
Tipprestoranist kasvab välja toiduainetööstus
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastajaid ootab restoran aasta viimase päevani ning taasavab uksed märtsis 2016. Põhjaka mõisat vedava trio üks liige Märt Metsallik märkis, et nagu püsikliendid juba teavad, on nad iga aasta alguses võtnud patareide laadimiseks kuu aega puhkust, et siis värskema olekuga restorani uksed lahti lüüa. «Ehkki sel aastal jääb restoran külastajatele suletuks kaheks kuuks, ei jää Põhjaka maitsed huvilistele kätte saamata - meie kulinaariatoodangut saab poest osta,» rääkis Metsallik. Ta selgitas, et aasta alguse kaks kuud kuluvad ka selleks, et edendada sügisel käima lükatud Põhjaka kulinaariat ja tuua nii toidud inimestele lähemale.