Müüri pääses laduma tugevaima närviga õppur

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse õppur Taavi Tuimann müürseppade kutsevõistlusel
Järvamaa kutsehariduskeskuse õppur Taavi Tuimann müürseppade kutsevõistlusel Foto: Erakogu

Müürseppade kutsevõistlusele pääsenud õppuri valis Järvamaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja nelja kandidaadi seast, otsustavaks sai tugev närv ja viimane müüritööde praktika ülesanne.

Täna ja homme Viljandi kutseõppekeskuses aset leidvale müürseppade kutsevõistlusele võttis Järvamaa kutsehariduskeskusest ehituseriala kutseõpetaja Ivar Kohjus kaasa esimese kursuse õpilase Taavi Tuimanni. «Valikut teha polnud kerge, sõelal oli neli tugevat poissi, keda panin proovile mitme katsetööga. Tugevat närvi, oskusi ja enesekindlust vajasid need kõik ja otsuse langetasin esimesel kursusel õppiva Taavi kasuks just viimase müüritööde praktika ülesande põhjal,» selgitas ta. «Eks võistlus näita, kuidas valik õnnestus. See selgub juba homme õhtuks.»

Tulemust ennustada Kohjus ei tahtnud, ütles vaid niipalju, et võistlustöö, väligrillimüüri esimesed read olid küll hästi laotud. Töö peab valmima kahe päeva jooksul ja üheksa tunniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles