Perekodu lapsed said kingituseks renoveeritud pesuruumi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtlik töömees Jaan Rahuoja töötamas perekodus. Pilt on loo juures illustratiivselt.
Vabatahtlik töömees Jaan Rahuoja töötamas perekodus. Pilt on loo juures illustratiivselt. Foto: Kristo Kivisoo

Novembri keskel  Oisu perekodus alanud pesuruumi remont on valmis ning perekodu asukad on uuenenud ruumiga igati rahul. Remont on kingitus kogu majale, sest perekodu sellesse raha panema ei pidanud, tegemist oli heategevusliku ettevõtmisega, mis sai teoks MTÜ Naerata Ometi, heategevusportaal help.ee ja OÜ Kommivabriku koostöös.

„Väga rahul oleme!  Pesuruum on väga ilus, heledates toonides ja seetõttu tundub ka avaram,” rääkis perekodu juhataja Helle Jago. Ta kiitis ka vabatahtlikku abilist Jaan Rahuoja, kes kogu remondi üksi ära tegi. Jago sõnul leidis Rahuoja kõikidele remonditööde jooksul tekkinud probleemidele jooksvalt lahenduse. „Ta tegi päris pikad tööpäevad, me juba kartsime, et äkki ta pere saab pahaseks,” naljatas Jago.

Juhataja ei osanud öelda, millal perekodu pesuruumides viimati suuremat remonti tehti, ent jõudumööda on nad seal suvel väiksemat värvimist ette võtnud. «See on pigem ajutine lahendus, sest lõpuks hakkab värv ikka seinast maha kooruma, segistid logisevad ja dušinurga seinad samuti,» lausus Jago.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles