Türil süttis sotsiaalmaja

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13.53 sai päästekeskus väljakutse Türile Viljandi tn 30, kus teataja sõnul oli ühekordse puidust kortermaja katuse vahelt ja pööningult näha immitsemas suitsu.

Päästeameti pressiesindaja sõnul oli Türi komando päästajte kohale jõudes pööninguuksest näha ka leeke. Majast on inimesed evakueeritud ning hoonesse on sisenenud suitsusukeldujad. Meditsiinilist abi keegi elanikest ei vajanud.

Sündmuskohal viibiva Järva Teataja reporteri sõnul on nüüdseks selgunud, et tuli sai alguse 1toalisest korterist, mille omanikku polnud tulekahju tekkimise ajal kodus. Kohale saabunud mehe sõnul ei osanud ta arvata, millest tuli võis alguse saada. Päästjad on tule levikule piiri pannud. Veendumaks, et pööningul ei ole tulepesasid, tuli päästjatel lahti lõhkuda ka osa eterniitkattega katusest. Tulele pandi päästjate sõnul piir nö viimasel minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles