Vaata: Valgehobusemäe rajad meelitavad talispordisõpru

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses on viimastel päevadel käinud tõeline lumetegu. Kohalikud mehed Indrek Tommula (vasakul) ja Ivo Tuherm hoiavad silma peal kahe lumekahuri tööl.
Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses on viimastel päevadel käinud tõeline lumetegu. Kohalikud mehed Indrek Tommula (vasakul) ja Ivo Tuherm hoiavad silma peal kahe lumekahuri tööl. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänu väljas valitsevatele külmakraadidele on Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses lumekahuril viimastel päevadel tööd jagunud: ilm on kunstlume tootmiseks ideaalne. Aeg-ajalt on taevast sadanud ka päris lund ning kõige selle tulemusel saavad talispordisõbrad tegeleda oma meelisharrastusega.

Keskuse ümber asuvatel suusaradadel on näha tihedat liiklemist, ent ruumi veel jagub ning kõik kes soovivad nädalavahetusel oma selle hooaja esimesi suusa(kilo)meetreid koguda, võivad sammud Valgehobusemäele seada.

Oodatud on ka kelgutajad ning avatud on ka tuubirada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles